manmotor (manmotor) wrote,

Carol, Amoi lobang dubur ketat

Carol, Amoi aku punggut kat Slippery Senority pub




Ramai peminat yg tertanya2, apesal Man tak balun amoi2? Sebenarnya Man ade dok bantai diorang tapi takle sensasi sgt. Kite nak cium bibirnye pun was-was. tau tau le. Pantat pun kering.. kalo silap henjut, masuk hospital amoi tue. Ni gambaq Carol, lepaih mandi ready nak kena balun. Dia dok senyum lagi, sebab belum nampak kote Man .. hehehe. Dier tu budak college, Mai sini Man nak ajar camne rasa kena konkek kote power..hehe









Ni gambaq Carol, bila kena cucuk kote kite. fuh!! punya ketat.





Ni pulak gambaq2 Carol kena balun lobang dubur. Kamera Man tak canggih, sebab tu tak nampak air mata dier.. tapi dier menangis tersedu-sedu. kesian dier. Man nak kasi petua skit kat peminat2 dubor; Kalau awek tu menitis air mata, ambik kepala kote bang sapu kat air mata dier... aduh!!! pedih... sakit.. BEST... cuba lah, anda pasti tak akan menyesal





  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 5 comments